Praxis rendelő

20 éve az egészség szolgálatában

A Praxis rendelőt 20 éve alapította és azóta is vezeti Dr Csibri Éva (pszichiáter, neurológus, geriáter, klinikai főorvos) és Dr Fülöp Tamás (szülész-nőgyógyász, a hysteroscopos vizsgálatok magyarországi meghonosítója). Az orvos házaspár nem csupán saját pácienseit szerette volna kulturált, jól felszerelt körülmények között fogadni, hanem újabb és újabb eljárások bevezetésével szeretné a magyarországi ellátás színvonalát javítani. Így lehetett a Praxis az egyik első hely az országban, ahol 3/4D ultrahang vizsgálatot végeztek. 2017-ben realisztikus ultrahang felvételekre alkalmas készülékkel bővültünk. Ezeket a vizsgálatokat a kezdetektől Győrfi Mátyás szonográfus végzi, aki ebből kifolyólag az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkezik e téren hazánkban. Az ultrahang vizsgálatok bővítését, Győrfi Mátyáshoz hasonlóan, a magzati fejlődési rendellenesség szűrésében jártasságot adó FMF akkreditációval bíró, és szintén nagy tapasztalatú Tokics Éva szongráfus valamint Nagy Timea szonográfus segíti. Mód van a rendelőben Babamozi felvételre is.

Innovatív kezelési módok

Ezt a szellemiséget követi a rendelő új kezelése, a mágneses ingerterápia, melyet Budapesten, eddig csak a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikán lehetett elérni. Ez a kezelés fájdalommentesen képes igen jó hatásfokkal csökkenteni vagy megszűntetni az incontinentia különböző formáit, és más egészségügyi zavarokban (potencia zavarok, aranyér) is jól használható. Szülések után alkalmazva, hasznos a hüvely izomzat renyheségének rehabilitációjában és a incontinencia prevenciójában.

Praxis rendelő

Praxis rendelő

Széleskörű egészségügyi szolgáltatások

A rendelőben a fentieken felül számos szakorvosi rendelés található, többek között a két alapító neuro-pszichiátriai, memória ambulancia, illetve várandós gondozás, nőgyógyászati, meddőségi, klimax rendeléseit is beleértve.

Partnereink

Fetal Medicine Laboratory
www.fetalmedicine.hu

Iváncsa Patika
www.ivancsapatika.com